Fillimi

Ngjarje

 • Präsentation des neuen Prüfungsformats Goethe-Zertifikat A2


 • Deutsch für Mediziner

  Wir beginnen mit einem Sonderkurs!

  Deutsch für Mediziner 

  D


 • Die Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Pristina/ Stellenausschreibungen

  Die Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Pristina / Stellenausschreibung / Bürosachbearbeiter/in und Sprachmittler/in. Weitere Informationen finden Sie hier.


 • Methodik-Didaktik Kurs

  Methodik-Didaktik Kurs

  „Moderner fremdsprachlicher Deutschunterricht in Theorie und Praxis“

  Veranstalter: Sprachlernzentrum Prishtina, Partne


 • Dita e dyerve të hapura në Qendrën për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë, me 20.05.2015 nga ora 10:00-16:00

  Krahas informatave rreth kurseve të gjuhës dhe provimeve të Institutit Goethe dhe Institutit TestDaF të gjithë të interesuarit mund të marrin pjesë në kuizin tonë rreth Gjermanisë. Shpërblimi është një


 • Heute am Sprachlernzentrum Prishtina von 10:00 bis 16:00 Uhr

  • Sensibilisierung für Niveaustufen der GER anhand der Fertigkeiten in den Prüfungen des Goethe-Instituts
  • Referent Drs. Hans Bannenberg, Goethe-Institut Thessaloniki


 • Stipendienmesse 06.05.2015

  Im Rahmen der Tage der deutschen Sprache findet heute, am 06.05.2015 von 11:00-14:00 Uhr, die Stipendienmesse an der Philologishen Fakultät der Universität Prishtina statt.


 • Abend deutscher Dialekte mit dem Auftritt des bekannten Schweizer Slam-Poeten Renato Kaiser

  Im Rahmen der Tage der deutschen Sprache tritt morgen, um 20:00 Uhr der Schweizer Slam Poet und Spoken Word Künstler Renato Kaiser in der Hamam Jazz Bar in Pristina auf. Die Schweizer Botschaft, die diesen Abend orga


 • Tage der deutschen Sprache 2015

  Es ist wieder soweit! 
  Vom 5. bis zum 29. Mai veranstaltet die Deutsche Botschaft gemeinsam mit der Schweizerischen und


 • Bursa parlamentare ndërkombëtare

  Edhe këtë vit Bundestagu gjerman ofron bursa ndërkombëtare për praktikë në parlamentin gjerman.

  Afati për apilikim është deri me 30.06.2015

  Informatat shtesë i gjeni https://www.testdaf.de/


 • START DEUTSCH 1 - REZULTATET E PROVIMIT 04.03-07.03.2015

  Më shumë informata gjeni këtu


 • Fillimi i kurseve të gjuhës për 16 zyrtarë të Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës

  Prishtinë, 16 shkurt 2015 - Qendra për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë, Partner i Institutit Goethe ka nënshkruar një Marrëveshje me Akademinë Diplomatike për fillimin e kurseve të gjuhës gjermane në nivel


 • 15 vjetori i bashkëpunimit gjermano-kosovar

  Bashkëpunimi pesëmbëdhjetë vjeçar gjermano-kosovar është shkak gëzimi. Ky përvjetor ofron mundësinë që bashkërisht me partnerët tanë të reflektojmë mbi të arriturat, mbi konsolidimin e përvojave të


 • ,,Në mendje ishim njëherë në Gjermani‘‘ një ekspozitë nga Goethe-Institut e.V.

  Një ekspozitë nga Goethe-Institut e.V.

  Në bashkëpunim me Qendrën për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë, Partner i Institutit Goethe.

  E hapur nga 16. shtator deri me 31. tetor 2014

  E


 • Ditët e gjuhës gjermane 2014

  Më shumë informacione rreth ngjarjeve dhe aktiviteteve  të '' Ditët e gjuhës gjermane'' i gjeni këtu.


 • EINSHOCH6

  EINSHOCH6 live ne Prishtine 

  http://www.einshoch6.de/


 • Nga data 13 deri më 19 maj 2013 në Prishtinë janë organizuar Ditët e gjuhës gjermane.

  Ambasada Gjermane dhe organizata tjera nga Gjermania, Zvicrra dhe Austria ofruan një program të gjerë me filma, gara dhe ngjarje tjera kulturore.


  Qendra për Mësimin e Gjuhës në Prishtinë kont


 • Copyright ©2014, slzprishtina.org